MATLAGNINGKURS

Foodlab Stockholm

Vi har mer än 10 års erfarenhet av matlagningskurser där ni tillsammans med våra professionella kockar får lära er att laga en riktig gourmetmåltid med goda drycker därtill. Kvällen börjar med en amuse och lite mousserande samtidigt som kocken går igenom kvällens upplägg samt delar ut förkläden och recept. Med säsongens råvaror trollar vi fram goda rätter samt och pratar och provar drycker som passar bra därtill. Kocken berättar även om tricks och knep som kan komma till hands i hemmaköket när man vill imponera på sin släkt och vänner.

Matlagningskursen, matlagningskväller eller aktiv matlagning som vi även kallar det är en perfekt aktivitet för de som vill ha det som team-building, en kick-off eller som ett trevligt avslut på sin konferens.Information

Kursen inkluderar:

- En helkvälls matlagningskurs i mindre grupp
- 3-rätters middag
- Ett glas vin till varje rätt (om man har beställt vinpaket)
- Receptsamling (e-post på pdf efter kursen)

Upplägget brukar normalt vara att man tillsammans med en professionell kock lagar en 3-rättersmiddag, där gruppen delas upp i tre lag. Varje lag ansvarar för en rätt. Alla lag är i samma kök och man minglar och får insikt i vad dom andra lagen gör. Den aktiva matlagningen tar ungefär 2 timmar samt därefter bestämmer ni själva hur lång tid själva middagen tar.

1595,- per person med vinpaket
1295,- per person utan vinpaketSnapshots

  • Thumb 1 01
  • Thumb 2 02
  • Thumb 3 03
  • Thumb 4 04