MENY

Foodlab Stockholm

Förrätter

Hokaidopumpasoppa, rökt sidfläsk, smörfrästa kastanjer, persiljekrasse och vintertryffel

Konfiterad Hjälmargös, hjärtmussla, vitvinskum, forellrom och bakad gulbeta

Gravad fjällröding, saffransfärskost, surdegssmulor, krabbsallad, löjrom



Varmrätter

Hjortytterfilé, bakad jordärtskocka, smörsteka kantareller, picklad silverlök och rotsellerikräm

Sotad röding, ostronskivling, rotsellerikräm, hyvlad blomkål, beurre blanc och fänkålsdill

Bakad rotselleri, smörstekt svartkål, blomkålskräm, sojapärlor och smörgåskrasse



Desserter

Mandelkaka, Dulce de leche glass, vaniljkräm och karamelliserade höstäpplen

Hallonpannacotta, hasselnötsmaräng, kanelkex, inkokt äpple





Snapshots

  • Thumb 1 01
  • Thumb 2 02
  • Thumb 3 03
  • Thumb 4 04