MENY

Foodlab Stockholm

Förrätter

Timjansgravad älgentrecote, kantarellmousse, friterad lök, lagrad västerbottenost, lingonkrisp

Kallrökt vildsvin, rosmarin, pocherat vaktelägg, mandelpotatispuré, syltad Karl-Johansvamp

Gravad fjällröding, saffransfärskost, surdegssmulor, krabbsallad, löjrom

Hummersoppa, apelsinrökt pilgrimsmussla, torkad fänkål, dillskum

Varmrätter

Helstekt filé på svensk rapsgris, rostat äpple, kantareller, knaperstekt grissida, morotscrème, jordärtskocka

Kafferostat ankbröst, glaserade rotsaker, bakad anklever, hasselnötspulver, Banyulsvinägersky

Dillhalstrad långafilé, rostad morotsterrin, krabbkrokett, citronemulsion, fänkålsskum



Desserter

Vanilj och kardemumma bavaroise, luftig choklad, havtornssorbet, chokladmakron

Hallonpannacotta, hasselnötsmaräng, kanelkex, inkokt äpple

Lakritscheesecake, halloncrème, björnbärsflarn, balsamicosnöre, smuldegspulver



Snapshots

  • Thumb 1 01
  • Thumb 2 02
  • Thumb 3 03
  • Thumb 4 04